top of page
Cykelhandtag

12 år i Energi branschen

Efter 12 år i energibranschen älskar vi fortfarande det vi gör. Grön  EL AB kommer från belysningssidan i energibranschen och agerar aktivt i energifrågor för fastighetsägare och företag etc,.

 

Vi tar också samhällsansvar som  ett CSR företag.  Visionen är ett "Grönare Sverige".

Vår vision är ett grönare Sverige

Vår vision är ett grönare Sverige. Vi vill skapa ett grönare Sverige genom att samla och använda olika kompetenser och produkter från elbranschen under ett och samma tak. Målet är att producera energi med grön teknik och minska energiförbrukningen i svenska fastigheter och anläggningar genom att erbjuda marknaden hållbara energilösningar, under ett och samma tak.

 

Vi erbjuder såväl LED-belysning som solenergi och laddstationer för elbilar. Vem vet, vi kanske kan leverera vindkraftverk eller andra energismarta produkter inom kort!

 

Vi har som ambition att påskynda teknikskiftet från traditionell belysning till LED-belysning. Det genom att verka inom belysningsbranschen på ett unikt sätt. Vi levererar tjänster och helhetslösningar under ett och samma paraply:

  • Energi och LCC-beräkningar (livscykelkostnader)

  • Import och distribution av LED-belysning, direkt från fabrik

  • Support, installation, driftsättning och service av LED-belysning

  • Avfallshantering

Bakgrund


Vi är ett gäng elektronik-, el- och energiingenjörer som arbetar i  Grön EL AB sedan år 2009. Vi har ett exklusivt agenturavtal med en av världens topp-tio LED- och armaturtillverkare, LEDIA LIGHTING CO, LTD från Kina. Via vår import företag LEDiA SWEDEN AB.


År 2011 introducerade vi LED- belysning i Sverige, långt innan tekniken belönades med ett nobelpris (år 2014). I dag är LED-belysning erkänt över världen som en ny, effektiv belysningsteknik.


Hittills har vi genomfört tusentals LED-projekt.

bottom of page